Directorul general al Oţelului, Marius Stan, şi-a lansat candidatura la Primăria Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general de la Oţelul Galaţi, Marius Stan, şi medicul Nicolae Bacalbaşa sunt candidaţii USL la Primăria Galaţi şi la Consiliul Judeţean, candidaturile acestora fiind lansate, azi, în prezenţa lui Crin Antonescu şi a peste 2.500 de oameni care au primit mici şi bere gratis.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi liderul PC, Daniel Constantin, s-au aflat, marţi, la Galaţi, pentru a participa la prezentarea candidaţilor USL la Primărie şi la Consiliul Judeţean, precum şi la primăriile din judeţ. Acţiunea, care a început la ora 14.00, s-a desfăşurat pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi, unde au fost prezenţi peste 2.500 de gălăţeni, care au primit bonuri pentru mici şi bere fără alcool.

Marius Stan (PNL) este fost fotbalist, în prezent directorul general al clubului de fotbal Oţelul Galaţi, şi candidează pentru a doua oară la funcţia de primar al municipiului Galaţi, după ce, în 2008, a ieşit pe locul al treilea, fiind depăşit de către actualul primar, Dumitru Nicolae, care a candidat din partea PSD şi omul de afaceri Andrei Lişinschi, susţinut de PDL.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite