Dinu stă de câteva zile pe perfuzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu e cu psihicul la pământ după ce boala soţiei sale s-a agravat, iar naşul său, Fănuş Neagu, a decedat
Cornel Dinu e cu psihicul la pământ după ce boala soţiei sale s-a agravat, iar naşul său, Fănuş Neagu, a decedat

„Mister“ se află sub supravegherea medicilor de la Spitalul MAI, fiind tratat de depresie. Starea de sănătate a lui Cornel Dinu s-a înrăutăţit odată cu problemele medicale ale soţiei sale, Silvia, cea care îi este alături de peste 30 de ani.

Cornel Dinu, simbolul roş-albilor, trece printr-o perioadă extrem de grea. Suferinţa soţiei sale s-a răsfrânt şi asupra sa, iar oboseala cronică şi stresul au dus, treptat, la o formă acută de depresie.

În vara anului trecut a acceptat să se interneze în Spitalul MAI pentru investigaţii. A stat mai bine de o săptămână, a urmat un tratament şi un regim strict, s-a odihnit şi s-a relaxat urmărind partidele Campionatului Mondial.

„Mister" şi-a revenit, însă, odată întors acasă, problemele au reapărut. Acum, după aproape un an, a fost nevoit să apeleze din nou la ajutorul doctorului Constantin Chira, cel care s-a ocupat până acum de cazul său.

De şase zile, oficialul dinamovist se află înt-o rezervă a Spitalului MAI. Zilnic, timp de patru ore, i se administrează perfuzii ce conţin un complex de vitamine menit să-l revigoreze, dar principala temă a doctorilor este să-l facă să învingă depresia.

Mâine ar trebui să ajungă acasă, dar va fi necesar să respecte indicaţiile specialiştilor în privinţa medicamentaţiei şi a dietei.

Starea soţiei s-a înrăutăţit

Cornel Dinu şi-a neglijat sănătatea în ultimul timp, fiind preocupat  mai mult de problemele soţiei sale, Silvia. Aceasta suferă de mai mulţi ani de diabet şi ateroscleroză, boli care au dus la blocarea vaselor de sânge.

A suferit mai multe operaţii, una dintre ele de amputare a labei piciorului stâng şi există riscul de a-şi pierde şi membrul drept.

Recent, ea a fost transportată la o clinică de renume din Geneva, însă medicii de acolo nu au reuşit să-i desfunde arterele piciorului şi acum se află acasă, unde este supravegheată permanent. Dar starea sa se înrăutăţeşte şi acum boala i-a afectat şi rinichii.

A refuzat să se trateze  la Viena

Încă din 2009, de când „Mister" a acuzat unele probleme medicale, preşedintele executiv al roş-albilor, Cristi Borcea, a vrut să-l ducă la tratament la o clinică din Viena. Dinu a refuzat şi a preferat să fie consultat de doctorii din ţară. „Nici nu poate să doarmă de durere", spunea atunci Borcea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite