Dinu revine în iarbă la derby-ul cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul a primit acceptul din partea doctorilor să iasă din spital, să meargă la nunta de astăzi a fiului său şi să-l ajute pe Ciobotariu în pregătirea partidei cu Rapid. „Mister“ l-a sfătuit pe Ciobi cu cine să-l înlocuiască pe Torje şi să-l utilizeze pe Kone în primul „11“, deşi ivorianul abia s-a întors la echipă.

Din această săptămână, antrenorul lui Dinamo are din nou un sfătuitor de bază în pregătirea „câinilor". Cornel Dinu s-a întors în „pâine", cu recomandări tehnico-tactice" pentru „Ciobi", însă va mai dura ceva timp până fosta glorie, în vârstă de 61 de ani, va participa la antrenamente.

În ultimele două luni, „Procurorul" l-a ajutat pe tehnicianul roş-albilor cu intermitenţe, doar când i-au permis doctorii să discute la telefon. Dinu a fost internat la Spitalul Floreasca la mijlocul lunii iulie, după ce a suferit un infarct la domiciliul personal. În august a fost supus unei operaţii de bypass, iar de trei săptămâni încoace a trecut printr-o perioadă de recuperare. Derby-ul cu Rapid, de duminică, înseamnă şi reluarea discuţiilor în detaliu dintre Dinu şi „Ciobi" pentru strategia de joc a lui Dinamo.

Îl vrea pe Djakaridja Kone

„Mister" şi-a făcut temele pentru derby-ul de mâine seară. A urmărit meciul giuleştenilor de la Tel Aviv (1-0) şi i-a oferit antrenorului „câinilor" observaţiile sale despre tactica lui Lucescu jr. De asemenea, „Procurorul" a împărtăşit şi el ideea ca Rus să intre pe postul lăsat liber de Torje, venind cu recomandarea ca Djakaridja Kone să evolueze chiar titular cu Rapidul, deşi ivorianul abia s-a întors la echipă, fiind plecat la Paris, la naşterea fiului său. Cornel Dinu va participa şi la nunta de astăzi a singurului său copil, Corneluş, având permisiunea să meargă acasă, dar doctorii l-au avertizat că trebuie să revină la spital, pentru controale periodice.

Dinu: „Asistăm la un genocid"

Mister a susţinut, ieri, o conferinţă de presă, înainte de a pleca acasă. Dinu l-a lăudat pe doctorul care s-a ocupat de cazul său, Şerban Brădişteanu, dar a şi tras un semnal de alarmă cu privire la situaţia precară în care se află cadrele medicale de Spitalul Floreasca. „Personalul de aici vine şi de la 100 de kilometri ca să lucreze pentru 7 milioane pe lună. Mi se pare un genocid. Sistemul de sănătate suferă dramatic, în România. Plec acasă", a spus Dinu.

2 luni a fost internat Dinu în spital, de pe 19 iulie până pe 16 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite