Dinu nu-l vrea pe Maftei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Maftei (foto), 29 de ani, fostul căpitan al rivalilor din Giuleşti, e aşteptat mâine la birourile din „Ştefan cel Mare” pentru a semna contractul propus: un sezon cu opţiune de prelungire pentru încă unul, plus un salariu de 120.000 de euro pe an.

Deşi pare tentat să îmbrace tricoul roş-albilor, pe lângă întâlnirea cu fanii dinamovişti, Maftei se teme şi de reacţia lui Cornel Dinu. Jucătorul a aflat că „Mister" nu-l are la suflet, fapt demonstrat şi în urmă cu câteva luni când, la finalul partidei dintre România şi Ucraina, 2-3, oficialul dinamovist a pus tunurile pe el: „Cu Maftei fundaş dreapta aş juca cel mult o partidă de table".

Totuşi, jucătorul a primit asigurările lui Cristi Borcea că nu va avea niciun fel de probleme la Dinamo şi-l aşteaptă să se întoarcă din Belarus, acolo unde azi va evolua pentru tricolori, pentru a parafa înţelegerea.Totuşi, până la întrevederea cu Maftei, Cristi Borcea pistonează şi varianta Cosmin Contra. Dacă timişoreanul va accepta, atunci şansele ca Maftei să mai fie transferat vor fi infime.

„Guriţă" este şi pe placul lui „Mister", care-l consideră mult mai valoros decât fotbalistul Urziceniului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite