Dinu ajută Dinamo de pe patul de spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele de sănătate cu care se confruntă Cornel Dinu în aceste zile nu l-au împiedicat pe administratorul delegat al roş-albilor să rămână lângă echipă. Chiar dacă nu fizic, „Mister" a fost aproape de Dănciulescu şi compania prin sfaturile pe care i le-a oferit antrenorului principal, Liviu Ciobotariu.  Înainte de a fi internat, marţea trecută, la Spitalul Floreasca, din cauza unui infarct, „Procurorul" era o

Acţionarii îl rugaseră pe Dinu să devină un fel de consilier al tehnicianului de 40 de ani. Fosta glorie a dinamoviştilor s-a conformat şi a luat lucrurile în serios chiar şi de pe patul de spital. „Mister" a discutat cu Ciobotariu detalii tehnico-tactice şi înaintea partidei de la Ploieşti, cu FCM Târgu-Mureş, şi după meci. Victoria cu 1-0 a „câinilor" i-a mai îndulcit suferinţa pacientului de 63 de ani, mai ales că Dinu a fost conştient că şi sfaturile sale către „Ciobi" au contribuit la succesul de vineri seară. „Am vorbit la telefon cu Mister. Şi despre problemele sale de sănătate, dar şi despre fotbal. Domnul Dinu mi-a mărturisit că a urmărit la TV meciul nostru cu Târgu-Mureş. Mă bucur că a fost aproape de noi şi aşa. Totuşi, noi îl aşteptăm cât mai repede, din nou, la antrenamente. A făcut şi câteva observaţii despre partida de vineri. I-am urat sănătate şi i-am transmis şi mesajul jucătorilor: «Însănătoşire grabnică»!", a declarat Ciobotariu.

Va suferi o operaţie de by-pass

Cornel Dinu se află internat la Spitalul Floreasca într-o rezervă de lux, la preţul de 150 de euro pe zi. Oficialul dinamovist a primit îngrijri în ultima săptămână ca urmare a infractului pe care l-a suferit la domiciliu. Doctorul care se ocupă de cazul lui „Mister", Şerban Brădişteanu, a precizat că „Procurorul" ar putea suferi, în următoarele 10-14 zile, o intervenţie pe cord deschis. 

"Îl aşteptăm pe domnul Dinu cât mai repede alături de noi. Mesajul meu este:  Fii tare, Mister!''
Ionel Dănciulescu atacant Dinamo

Se întoarce Florentin Petre

După o perioadă în care acţionarii l-au uitat pe Florentin Petre, deşi îi promiseseră că acesta va fi cooptat în club,  ex-internaţionalul va avea astăzi discuţia lămuritoare cu Nicolae Badea, iar  „Piticul" va semna un contract cu Dinamo. Deocamdată, nu se ştie exact funcţia care îi va reveni în club lui Florentin Petre.  „Nu văd de ce nu ne-am înţelege. Cred că voi veni. Să vedem acum pe ce post, nici eu nu ştiu încă. Cert este că eu îmi doresc să lucrez la Dinamo,. Domnul Badea m-a chemat la dânsul, să discutăm", a afirmat Florentin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite