Dinu „Vamă“ vrea să scape de Lazăr!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costin Lazăr a fost adus de George Copos în Giuleşti la pachet cu Ionuţ Mazilu pentru 1,5 milioane de euro!

În 2006, Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe conduceau destinele clubului din Giuleşti, iar faptul că patronul le-a dictat venirea lui Costin i-a deranjat. Dinu Gheorghe şi Lucescu nu s-au sfiit să spună în public că Lazăr e un jucător pe care nu-l agreează. De altfel, odată ce Lucescu jr a devenit slecţioner al României, mijlocaşul nu a mai prins prima reprezentativă.

E dorit de Andone la Dinamo

Iar apropiaţi ai celor doi povestesc că Lucescu jr nu a avut recomandări bune la adresa lui Lazăr în momentul în care tatăl său, Mircea Lucescu, a vrut să-l transfere în urmă cu un an la Şahtior: „Lazăr nu e un jucător pe placul lui Răzvan. Când tatăl lui l-a întrebat de Costin, i-a spus să nu-l transfere la Şahtior".

Dinu Gheorghe vrea să-l cedeze acum pe Lazăr, chiar şi la Dinamo! Preşedintele giuleştenilor l-a propus pe Lazăr în Ştefan cel Mare la schimb cu Ianis Zicu. Numai că fostul jucător al Sportului a refuzat să semneze cu „câinii". Jucătorul pare şi el dispus să plece de la Rapid, în condiţiile în care vestea că nu este pe placul lui Dinu Gheorghe a ajuns şi la urechile lui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite