Dinu „Vamă“: „Suntem proştii proştilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a rămas după meci stană de piatră la tribuna oficilală timp de 15 minute. Apoi, s-a dezlănţuit împotriva jucătorilor săi.

Şeful clubului din Giuleşti a spus că, după pauză, pe teren a intrat o altă echipă a Rapidului. "Noi suntem proştii proştilor, asta suntem în clipa de faţă! Nu e posibil să nu dăm dovadă de maturitate la 2-0, după o repriză în care am dat o lecţie de fotbal. Practic, în repriza a doua a intrat altă echipă", au fost primele cuvinte ale oficialului giuleştean.

„Vamă" a explicat că şi-a dat seama imediat după reluare jocului că fotbaliştii alb-vişinii au făcut pasul înapoi. "Suntem proşti şi plătim. E frustrant. Dacă jucam la fel şi în partea a doua, ­altfel stăteau lucrurile. Mi-am dat seama că suntem moi la faza când mingea a şters bara în repriza a doua. Au fost greşeli incredibile la golurile doi şi trei înscrise de adversari", a spus preşedintele formaţiei din Grant.

Dinu "Vamă" nu l-a cruţat nici pe antrenorul Şumudică, pe care îl consideră la fel de vinovat ca jucătorii. "Normal că Marius Şumudică e de vină, doar nu sunt eu sau Copos. Antrenorul şi jucătorii au pierdut meciul. Am rămas ca proştii proştilor, fără nimic. Dacă jucăm tot aşa cum am făcut-o în repriza secundă, n-avem nicio şansă la titlu. Fotbaliştii noştri se cred şmecheri, în loc să fie profesionişti", a încheiat Dinu Gheorghe.

Şumi, bulversat, Ando - nemulţumit

Antrenorii Marius Şumudică şi Ioan Andone au trăit stări diferite după meci.Tehnicianului giuleştean nu-i venea să creadă că a pierdut meciul. "Nici acum nu m-am trezit. E o situaţie delicată pe care nu pot să mi-o explic. Am început bine, am avut 2-0 la pauză, după care am avut 20 de minute în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. N-am ştiut să-i capacitez pe băieţi", a spus Şumudică.

De partea cealaltă, Ioan Andone nu era extaziat. "La pauză le-am spus jucătorilor să se spele pe faţă, să se trezească, pentru că au cam dormit în prima repriză. Nu sunt mulţumit, din cauza greşelilor făcute, nu putem să luăm un campionat pe astfel de erori", a declarat "Fălcosul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite