Dinu Gheorghe pleacă de la Rapid! Copos caută preşedinte! Taban e favorit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Certurile din ultimul timp, problemele finaciare şi nerespectarea angajamentelor luate la semnarea contractului au dus ca relaţia dintre preşedintele Dinu Gheorghe şi patronul George Copos să ajungă într-un punct critic.

Deşi niciuna dintre părţi n-a declarat-o oficial se pară că „Vamă" vapleca 100% din Giuleşti în aceste zile, probabil pe cale amiabilă. În acest caz, niciuna dintre părţi nu va plăti vreo penalitate. Situaţia este cât se poate de jenantă avânt în vedere că mâine, Rapid joacă în Europa League un meci deosebit de important, cu Legia Varşovia, iar clubul este dinamitat de această veste.

Urmează şi Răzvan?
George Copos l-a contactat ieri pe Roberto Verdeş, directorul de marketing al FRF şi apropiat al lui Dinu Gheorghe şi Răzvan Lucescu, pentru a-l numi preşedinte în locul lui „Vamă". Acesta a refuzat pentru că totul ar fi fost doar o strategie a patronului de a-l convinge pe antrenor să rămână prin aducerea la club a unui alt prieten, în locul lui „Vamă". Totuşi, este foarte probabil ca şi Răzvan Lucescu să părăsească Rapidul la iarnă. "M-am întâlnit ieri cu domnul Copos, dar am refuzat să preiau Rapidul. Nu pot să vin în locul lui Dinu Gheorghe, cu care snut prieten. Probabil a vrut să-l păstreze pe Răzvan Lucescu şi mi-a făcut propunerea pentru a-i spune, uite, pleacă Dinu, dar vine Verdeş, tot prieten cu tine", a afirmat Roberto Verdeş.

Ion Taban e prima variantă. Rezerve sunt Nae Manea, Grigore Sichitiu şi Renzo Rossi
După ce se va concretiza ceea ce pare acum foarte sigur, rămâne ca George Copos să numească un nou preşedinte în locul lui „Vamă". În acest moment, patronul are deja câteva variante. Prima ar fi ca Ion Taban, mâna sa dreaptă de la Ana Holding, care este preşedintele Consiliului de Administraţie în acest moment, să preia şi funcţia executivă a lui Dinu Gheorghe. Taban nu este deloc străin de această funcţie, pe care a ocuopat-o pentru un sezon în 2009. Cea de-a doua variantă este Nicolae Manea, în acest moment antrenorul Gloriei Bistriţa, în Liga a II-a, care ar veni în orice mment înapoi în Giuleşti. Apoi, urmează la rând Grigore Sichitiu şi italianul Renzo Rossi, şi ei trecuţi prin Grant.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite