Rapid va juca în Europa la Timişoara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat miercuri că formaţia giuleşteană va disputa partida de pe teren propriu din play-off-ul Ligii Europa pe Stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, contractul de închiriere al arenei urmând să fie semnat în zilele următoare.

"Am fost la Timişoara şi m-am întâlnit cu autorităţile locale, în speţă cu domnul Ostaficiuc (n.r. - Constantin Ostaficiuc) de la Consiliul Judeţean Timiş. De asemenea am vorbit cu cei de la Poli. Toată lumea este încântată că am ales Timişoara pentru a juca acolo în Liga Europa. Urmează ca în două-trei zile să perfectăm toate contractele de închiriere pentru a comunica la UEFA locul desfăşurării meciului din play-off. Este un stadion bun, un oraş frumos, dar din păcate nu putem juca aici. Steaua a ales Clujul, Vasluiul a ales Piatra Neamţ, noi am ales Timişoara. A contat şi că suporterii Rapidului şi cei ai Timişoarei sunt înfrăţiţi, acolo suntem întotdeauna bineveniţi, ne-am simţit bine acolo", a spus oficialul rapidist pe Aeroportul Henri Coandă la întoarcerea de la Timişoara.

Dinu Gheorghe a afirmat că este exclus ca Rapid să joace la Timişoara şi partidele de pe teren propriu din Liga I. "Nu vom juca la Timişoara şi meciurile din Liga I. Este vorba doar despre acest meci din play-off-ul Ligii Europa. Eu sper să putem face contractul de închiriere a stadionului Giuleşti şi să jucăm acolo, dacă nu, vom alege Arena Naţională", a menţionat Dinu Gheorghe.

Preşedintele FC Rapid nu este optimist în ceea ce priveşte revenirea formaţiei conduse de Răzvan Lucescu pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu. "Am primit din partea CS Rapid o adresă în care îşi menţin punctul de vedere vizavi de suma care e considerată restantă. Să vedem ce urmează. Eu îmi doresc foarte mult să jucăm din nou pe Giuleşti, dar optimist nu sunt", a precizat el.

Clubul Sportiv Rapid a reziliat, la 14 iulie, contractul cu FC Rapid privind folosirea arenei din Giuleşti din cauza datoriilor pe care clubul de fotbal le are către proprietarul bazei, iar conducerea grupării din Liga I a decis să dispute primul meci din noul sezon pe stadionul formaţiei Sportul Studenţesc. Preşedintele CS Rapid, Vali Ionescu Caciureac, a anunţat că nu se pune problema să se negocieze alt contract cu FC Rapid până când clubul de fotbal nu achită datoria de aproximativ 150.000 de euro. De cealaltă parte, FC Rapid susţine că suma pe care o datorează este de doar 131.769,21 lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite