Dinu Gheorghe: „Schimbarea lui Şumudică, bucuria nebunilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinu Gheorghe  spune că antrenorul are postul sigur până la sfârşitul sezonului, chiar dacă a apărut şi varianta Rednic. Preşedintele giuleştenilor recunoaşte că Pancu i-a acuzat pe jucători în vestiar de trădare, dar refuză să spună dacă are „cârtiţe“ în vestiar.

Apele s-au învolburat în Giuleşti după remiza albă cu Dinamo. Postul lui Şumudică se clatină, iar Pancu şi-a acuzat colegii în vestiar de trădare, bănuind că cineva a „vândut" planul tactic al antrenorului. „Pancu le-a reproşat asta colegilor săi, că cineva din vestiar le-a spus dinamoviştilor cum o să jucăm. Noi nu eram în vestiar, nici eu, nici Şumudică. Dacă aşa a auzit el ... O să-l chemăm şi noi, să ne spună despre ce este vorba", a spus Dinu Gheorghe pentru „Adevărul". „Eu, personal, nu pot să spun în presă dacă a fost vorba de trădare...", a completat preşedintele rapidist. Cel bănuit de a fi vorbit cu cei de la Dinamo este Ştefan Grigorie, cel care este deţinut în coproprietate de cele două cluburi.

Nici antrenorul Marius Şumudică nu se simte foarte bine după egalul cu Dinamo, însă preşedintele îl asigură că va termina sezonul la cârma Rapidului, după care se va trage linie. „Schimbarea lui Şumudică e bucuria nebunilor. De câte ori să mai spun, Şumudică nu va pleca până în vară. Acum, nu ştiu ce gândeşte domnul Copos, dar văd că declară că-l vrea până la sfârşit de sezon. Atunci vom vedea dacă rămâne. Aud că Mircea Rednic e propus la Rapid, nu ştiu de cine, dar noi avem antrenor", a mai spus Dinu Gheorghe. 

Copos l-a sunat pe Rednic

Cel care îl vrea pe Rednic la Rapid este chiar George Copos! Astfel se explică şi reacţia lui Dinu Gheorghe la adresa „Puriului". „Copos l-a sunat pe Rednic, au discutat, şi el ar fi dispus să vină", spun apropiaţi ai antrenorului. Singura problemă în cazul lui Rednic o reprezintă contractul pe care acesta îl mai are la Khazar, care îi va expira în vară. Primul nume pe lista lui George Copos este totuşi Răzvan Lucescu, dar aducerea selecţionerului este complicată şi totul depinde de parcursul naţionalei. Lucescu jr a anunţat că va rămâne pe banca României dacă prima reprezentativă are matematic şanse de calificare.

“Dacă Rapidul nu ajunge în Europa, singura vină este a mea. O să plec."
Marius Şumudică antrenor Rapid

“Credeţi că eu sunt Gigi Becali să schimb antrenorii când ninge şi când plouă?"
Dinu Gheorghe preşedinte Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite