Dinu Gheorghe: „Chipciu este jucătorul Stelei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferul mijlocaşului de la FC Braşov la Steaua a fost subiect de discuţii în ultimele zile, după ce s-a spus că tranzacţia nu poate fi efectuată fără acordul celor de la Sporting Piteşti. Dinu Gheorghe, fost preşedinte al „stegarilor“ a lămurit chestiunea.

După ce Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a ajuns la un acord cu Ioan Neculaie, omologul său de la FC Braşov, în privinţa transferului mijlocaşului Alexandru Chipciu, pe fir au intrat cei de la Sporting Piteşti, care şi-au cerut partea din suma tranzacţiei. S-a zvonit chiar că transferul către gruparea roş-albastră s-a blocat şi că pe fir au intrat şi dinamoviştii. Mai mult, Nicolae Badea a înaintat Braşovului o ofertă scrisă.

Enigma a fost dezlegată de Dinu Gheorghe, fost preşedinte al braşovenilor. „În august 2008, când Chipciu a fost adus de la Piteşti, s-a convenit ca cei de la Sporting sî primească 50% din suma de transfer a unui viitor transfer al jucătorului. În cazul de faţă, deci, piteştenii au dreptul la doar 50% din banii pe care Braşovul îi primeşte, nimic mai mult“, a spus „Vamă“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite