UPDATE. 30.000 de rapidişti vin pe „Arena Naţională“ la meciul cu PSV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii giuleştenilor vor să refacă imaginea stricată de suporterii Oţelului, care au fost în număr extrem de mic la meciul cu Benfica: 6.800. Astfel, conducerea echipei de lângă Grant a decis să mai deschidă un inel. La ora meciului cu PSV în tribunele „Arenei Naţionale“ vor fi aproximativ 30.000 de susîinători ai alb-vişiniilor.

UPDATE. 21.45 Suporterii rapidişti au epuizat şi biletele puse în vânzare pentru inelul intermediar, în acest moment mai fiind disponibile doar 200 la tribuna VIP şi aproximativ 500 la tribuna a II-a. Conducerea clubului a luat în calcul posibilitatea ca venirea suporterilor din provincie să provoace o cerere mare de bilete şi în ziua meciului, aşa că s-a deschis şi inelul 2 de la peluza unde stă galeria şi tribuna a II-a.

Dinu Gheorghe: „Aşteptăm 25.000 de fani cu PSV"
Preşedintele giuleştenilor spune că, împinsă de tribune, echipa lui Răzvan Lucescu nu are de ce să se teamă de PSV Eindhoven.

Cum  vedeţi dvs meciul cu Eindhoven?

Trebuie să ne jucăm şansele cu inteligenţă. PSV e o protaganistă a campionatului olandez, dar nu ne sperie ultimele rezultate. E o cu totul altă competiţie, cu o cu totul altă încărcătură.

Cum a rezistat gazonul după meciul Oţelulului?

Foarte bine. Chiar de dimineaţă am fost cu cei de la UEFA să-l verificăm şi e totul în regulă. De aceea au primit cei de la Eindhoven acceptul să se antreneze aici. Noi o să-l menajăm, ne vom pregăti la ProRapid.

Până la urmă, pe câţi fani contaţi?

Aşteptăm circa 25.000 de suporteri. Am deschis şi inelul intermediar şi sperăm că se va umple şi acesta. Cu publicul în spate, pe acest stadion nou, Rapidul poate deveni o forţă greu de bătut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite