Neculaie: "Dinu nu se duce la Steaua! Am vorbit cu el, sunt şuete de Dorobanţi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, spune că a vorbit cu Dinu Gheorhge despre negocierile cu Steaua, iar la sfârşitul discuţiei a concluzionat: "Sunt şuete de Dorobanţi!"

"Dinu Gheorghe nu se duce la Steaua, am şi vorbit cu el. Negocierile se poartă aşa, prin cafenele ? Astea sunt şuete de Dorobanţi. Dinu l-a luat pe Becali la mişto. Nu vedeţi că i-a zis că dacă-l ia pe Hagi, apoi vine şi el. Deci şanse zero, nu se duce la Steaua", spune Neculaie pentru www.adevarul.ro

Acesta crede că "Vamă" va rămâne la Braşov, deşi acesta e în negocieri şi cu Rapid. Niculae spune că problemele de la club vorf fi rezolvate din vară. "Nu cred că se duce în Giuleşti. Apoi, ce fel de probleme să avem la Braşov ? Avem şi noi probleme, dar nu ca alţii. FC Braşov nu are datorii la stat. Din vară, mai vindem ceva şi intrăm în normalitate", spune Neculaie.

Legat de proiectul Braşov pentru la anul şi o iminentă participare în competiţiile europene, finanaţatorul anunţă că nu-şi face iluzii. "Ca noi să jucăm UEFA, unii trebuie să mai facă puşcărie. Nu mă refer la peştişorii ăştia de arbitrii, ci la de-ăştia mai mari, de pe la cluburi".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite