Dinu: "Tot Provincia are prima şansă la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu e născut în acelaşi an cu Dinamo: 1948
Cornel Dinu e născut în acelaşi an cu Dinamo: 1948

Andone a declarat la întoarcerea în Ştefan cel Mare că e timpul ca Steaua sau Dinamo să revină în fruntea campionatului. "Fălcosul" s-a arătat convins că va face din Dinamo noua campioană. Înfrângerile din amicale îi fac însă pe dinamovişti să bată în retragere. Cornel Dinu spune că provincia are în continuare prima şansă.

"Situaţie financiară grea este în tot fotbalul românesc. Cu excepţia a doi conducători din fotbalul românesc, toţi sunt în dificultate. Cei doi sunt Adrian Porumboiu, de la Vaslui, şi Arpad Paszkany, de la CFR Cluj. Ceilalţi recunosc chiar ei că au probleme financiare. Provincia va avea în continuare prima şansă", a declarat Cornel Dinu la Sport Total FM

"Nu mă îngrijorează rezultatele din amicale"

"La Dinamo sunt probleme mai vechi, de omogenitate. Important e ce facem în meciurile oficiale, în campionat. E firesc ca un antrenor nou să încerce diferite formule. Nu mă îngrijorează că s-au pierdut nişte partide amicale. Important va fi ce vom face în campionat şi în preliminariile Europa League. Mai exista şi momente de tranziţie, aşa cum este acesta. Cred că Andone va merge pe mâna tinerilor. Depinde câţi va arunca în luptă, pentru că nu ai cum să îi arunci pe toţi odată. În condiţii destul de dificile, Dinamo a jucat un fotbal bun şi şi-a îndeplinit obiectivul şi a mers într-o cupă europeană, chiar dacă de pe locul al şaselea", a mai spus Dinu, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite