Dinu: „Dinamo nu avea nevoie de Platini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul transfer al lui Dinamo, atacantul brazilian Michel Platini, a învolburat apele la nivelul staffului tehnic.

Ciobotariu nu l-a mai consultat pe Dinu în privinţa lotului şi a adus un vârf în condiţiile în care „câinii" ar fi avut nevoie de fundaşi laterali sau de un mijlocaş.

Administratorul delegat al roş-albilor a colaborat excelent cu tehnicianul în turul campionatului, iar rezultatele n-au întârziat să apară: Dinamo e lider! „Mister" a supravegheat antrenamentele, iar „Ciobi" i-a cerut în permanenţă sfatul. Însă, acum, în campania de achiziţii, Dinu nu a mai fost consultat, exemplul fiind Platini, un atacant brazilian sosit de la ŢSKA Sofia. Astfel, „câinii" au transferat un jucător care evoluează pe un post unde Niculae sau Dănciulescu se descurcă cu succes.

Rus le-a luat faţa achiziţiilor

„Avem în zona aceea şase jucători! Acum îmi e greu să înţeleg anumite lucruri. Mi se par mulţi şase inşi... Nu cred că mai aveam nevoie de încă un vârf. Până la urmă, pe posturile cu probleme a confirmat un singur jucător, şi acela e tot Rus", a spus Dinu, referindu-se la faptul că deşi au fost aduşi în iarnă Curtean şi Strătilă pentru postul de mijlocaş dreapta, tot titularul din tur a jucat cel mai bine în amicale.

Totuşi, „Mister" a explicat că prioritar e transferul unui fundaş stânga. Răspunsul şefilor însă l-a nemulţumit: acţionarii au anunţat că antrenorul l-a cerut pe Platini, iar pentru postul de apărător pe flancul stâng, acolo unde în tur a evoluat Diabate, recent transferat în Franţa, îl va titulariza pe Scarlatache, cel care a activat pe banda dreaptă sau în centrul defensivei.

"Avem şase jucători în atac, mi se par mulţi. Îmi e greu să înţeleg unele lucruri."
Cornel Dinu
administrator delegat Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite