Dinu 'Vamă': "Neagoe a făcut clasa a patra de cinci ori"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal între Dinu Gheorghe şi antrenorul "juveţilor", Eugen Neagoe. Preşedintele Rapidului spune despre mâna dreaptă a lui Victor Piţurcă, că a făcut clasa a patra de cinci ori, iar la echipă el se ocupă doar cu căratul apei.

"Herea a fost eliminat corect, l-a lovit clar cu cotul stâng în gură, Băiatul avea şi azi-dimineaţă gura umflată. Iar lovitura de la 11 metri nu trebuia acordată.

Neagoe s-a arătat deranjat şi de declaraţiile rapidiştilor date imediat după meci: "Am observat aseară că unii oameni de la Rapid au fost ironici în declaraţii la adresa noastră. Eu nu am atacat pe nimeni, am vorbit strict de joc. Când eu făceam performanţă la Universitatea, alţii numărau ţigările prin aeroport", a declarat Eugen Neagoe la Sport.ro

Oficialul "juveţilor" face referire la declaraţia lui Dinu Gheorghe, care a spus că Neagoe n-a văzut penalty-ul pentru că se ascunde mereu după Victor Piţurcă. Preşedintele Rapidului a continuat şi astăzi pe aceeaşi linie.

"Cine e Neagoe? Nu e antrenorul Craiovei. El este un personaj închis într-o cuşcă pe margine, iar când Piţurcă cere sticla cu apă, el o aduce. Sau dimineaţa îi cheamă pe jucători la micul dejun. Ăsta e Neagoe. Dacă era bărbat, era antrenorul Craiovei. Din ce am auzit, a făcut clasa a patra de cinci ori. Pentru mine, Neagoe este un nimeni în fotbal. Ce performanţe a avut el?"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite