Dinu Gheorghe: "În vară putem renunţa la Bornescu şi Coman"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a spus că în cazul unor oferte bune se va renunţa la portarii Mircea Bornescu şi Dani Coman.

"Poate cea mai bună soluţie e să plece amândoi în vară, cine ştie? Dacă avem oferte bune, renunţăm la amândoi (n.r. - Bornescu şi Coman). Vedem ce va fi la vară, până atunci mai e mult", a spus oficialul rapidist.

Având în vedere că Dănuţ Coman este suspendat după eliminarea din partida cu Gloria Bistriţa, Dinu Gheorghe a afirmat că Bornescu are acum ocazia să demonstreze că el merita să fie titular. "Bornescu a avut o atitudine incorectă faţă de colectiv pentru că nu se face aşa ceva înaintea unui joc, să spui că ai fost nedreptăţit. Bornescu are ocazia să arate prin prestaţia lui, dacă va fi folosit, că a fost nedreptăţit. Nu ştiu cine l-a învăţat asta sau poate el a gândit asta, dar a fost o greşeală. Pentru că acum asupra lui este o presiune extraordinară. Noi o să încercăm să îi luăm această presiune de pe umeri şi să îi explicăm că aşa este în sport, nu se poate să apere doi portari într-o echipă de fotbal. Apără doar unul. Acum are ocazia să îi arate lui Şumudică faptul că alegerea făcută era mai bună dacă era el. Avem doi portari apropiaţi ca valoare, Coman a luat roşu şi a greşit la Bistriţa, iar acum a venit rândul lui Bornescu probabil. Dacă Bornescu va apăra bine nu o să-l scoată nimeni din poartă", a adăugat Dinu Gheorghe.

Rapid a pelcat într-un turneu în Turcia, în perioada 22-27 martie, în cadrul căreia va juca două partide amicale cu Istanbul BB şi Antalyaspor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite