Dinu Gheorghe: "Grigorie şi Cesinha vor fi prezenţi la reunire"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe (stânga) şi Marius Şumudică
Dinu Gheorghe (stânga) şi Marius Şumudică

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a vorbit la GSP TV despre campania de transferuri a echipei sale, spunând că are în vizor un fundaş central şi un mijlocaş central. De asemenea, "Vamă" este sigur că jucătorii săi nu îşi vor depune memorii pentru a deveni liberi

"Nu se pune problema ca vreun jucător să îşi depună memorii. Toţi jucătorii vor fi prezenţi la reunire. Şi Cesinha va veni, chiar dacă a avut o ofertă din partea lui Rednic, la Khazar Lankaran. Şi Grigorie va fi prezent la reunire, Dinamo nu ne-a făcut nici o ofertă.

Cu Lazăr vom mai discuta în continuare prelungirea contractului, el trebuie să înţeleagă şi că e căpitanul echipei şi că are o altfel de responsabilitate. Şi el şi Bozovici sunt doriţi în Giuleşti şi ştiu asta, poate de aia şi amână atât prelungirea.

Avem în vizor să acoperim un post de fundaş central şi unul de mijlocaş central. Nu se pune problema ca Taborda să vină la noi, ar fi o inflaţie de portari în Giuleşti la vară, când va reveni şi Pardo. Din câte ştiu, un alt club care face achiziţii pe bandă rulantă îl vrea. Bornescu la Dinamo? Să vină cu o ofertă şi discutăm", a spus Dinu Gheorghe la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite