Dinu Gheorghe: "Suporterii să fie alături de Coman"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a vorbit despre primele impresii lăsate de "amicalul" câştigat în faţa Astrei, cu 2-1, dar şi despre noua achiziţie, Pavel Vidanov

În prima etapă, giuleştenii vor întâlni pe Unirea Urziceni: "Şumudică ştie ce să facă în prima etapă, mai ales că avem 3 jucători suspendaţi. La golul al doilea, Costa cred că a vrut să centreze, dar a fost un şut bun.

Normal ar fi ca toate stadioanele să aparţină comunităţilor locale, ca în ţările civilizate, pentru a se putea investi în ele. Credeţi că stadionul naţional, care se construieşte acum nu va fi aranjat şi nu se va avea grijă de el? Nu cred.

Îi mulţumeşte lui Andone pentru Vidanov

"Îi mulţumesc pe această cale lui Andone că l-a adus pe Vidanov în România. El a fost cel care l-a dorit la Dinamo, în vară şi de atunci noi l-am urmărit. Joacă pe două posturi, un om de bază în naţionala Bulgariei. Sper că se va acomoda.

În momentul acesta, 51 % Bozovici va semna prelungirea contractului şi Lazăr, 49%. Împreună, şansele de a continua cu Rapid sunt de 100%.

Suporterii trebuie să fie alături de Coman

În ceea ce îl priveşte pe Coman, care a fost eliminat, suporterii trebuie să îl respecte şi trebuie să înţeleagă că trebuie să fie în orice moment alături de el. Straton a intrat în locul lui şi a apărat bine", a declarat Dinu "Vamă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite