Dinu Gheorghe revine la Rapid! Vezi ce funcţie va ocupa "Vamă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Dinu Gheorghe revine în conducerea FC Rapid, în funcţia de administrator delegat, până la sfârşitul acestui sezon.

Informaţia a fost oferită, pentru MEDIAFAX, de către acţionarul majoritar al grupării giuleştene, George Copos. Dinu Gheorghe are ca obiectiv împreună cu antrenorul Răzvan Lucescu obţinerea unui loc de cupă europeană şi câştigarea Cupei României. "Domnul Dinu Gheorghe m-a asigurat că împreună cu Răzvan Lucescu pot să îşi îndeplinească obiectivele, participarea în Liga Europa şi câştigarea Cupei României. Dânsul consideră că rezultatele din ultimele partide sunt nişte accidente şi împreună cu antrenorul poate găsi soluţiile pentru ieşirea din această perioadă. De fapt, amândoi cred că Rapid poate câştiga şi campionatul, pentru acest obiectiv urmând să aibă o primă specială la fel ca şi jucătorii", a explicat Copos.

"Vamă" renunţase în luna octombrie 2011 la funcţia de preşedinte a grupării din Grant. Între timp, Copos l-a adus pe Constantin Zotta în fotoliul de şef al grupării alb-vişinii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite