Dinu Gheorghe: "Dacă nu mă înţeleg cu George Copos, rămân la Braşov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat că în cazul în care nu se va înţelege cu George Copos, asupra a două condiţii, este posibil să continue la ardeleni.

"Eu clar nu voi ceda la cele două puncte la care ne-am împotmolit. Au fost mai multe puncte cu care nu a fost de acord, însă acum au rămas doar două. Nu ştiu ce va fi, dar un lucru e clar, de cedat nu cedez, astfel că dacă George Copos nu le acceptă, şansele să rămân la FC Braşov sunt foarte mari. Vedem... m-am întâlnit şi aseară (n.r. - joi seară), mă mai întâlnesc şi vom vedea. Nu ştiu de ce a zis că sunt plecat din ţară, dar are şi el dreptate, am fost plecat în Ţara Bârsei, pentru că am fost la Braşov să mai rezolv nişte probleme şi să mai discut şi cu Ioan Neculaie. Nu e tocmai uşoară situaţia în care sunt, pentru că recunosc, mă simt legat şi de Braşov", a spus Dinu Gheorghe.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat că motivul amânării conferinţei de presă de astăzi, în care ar fi trebuit să aibă loc prezentarea oficială a noului preşedinte, Dinu Gheorghe, este legat de faptul că acesta a plecat din ţară "după nişte jucători".

"Am amânat conferinţa de astăzi pentru că domnul Dinu a plecat din ţară, după nişte jucători. A plecat de dimineaţă, de la ora 03.00. A venit la birou la mine, unde a lăsat contractul semnat şi a plecat. Este un profesionist şi o persoană foarte ambiţioasă. Îşi doreşte să reuşească cât mai repede", a spus Copos, care a refuzat să dezvăluie identitatea sau naţionalitatea jucătorilor pe care Dinu Gheorghe intenţionează să-i transfere la Rapid.

George Copos a precizat că Dinu Gheorghe a semnat un contract "până la pensie": "Domnul Dinu a semnat un contract valabil până la pensie. Cred că ar putea fi prelungit şi din acel moment, dar numai să nu fie prea bătrân. Sunt convins că am făcut cea mai bună alegere".

Copos nu ştie dacă noul antrenor principal, Marius Şumudică, a semnat contractul cu echipa giuleşteană. "Marius Şumudică nu ştiu dacă a semnat, domnul Dinu se ocupă de contractul antrenorului, el ştie cel mai bine", a adăugat el.


Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite