Dinamoviştii se dau cu Steaua. Vezi de ce speră Rus în revenirea roş-albaştrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Rus
Laurenţiu Rus

Mijlocaşul echipei Dinamo, Laurenţiu Rus, a declarat că-şi doreşte ca Steaua, care a pierdut cu scorul de 0-5 partida cu Maccabi Haifa să îşi revină şi să obţină un rezultat de egalitate în meciul cu Rapid.

"Sper ca Steaua să îşi revină şi să scoată cel puţin un egal cu Rapid. Sper la un 0-0 şi spectacol. Nu ştiu dacă ăsta este nivelul fotbalului românesc. A fost o seară mai proastă. Trebuie să avem mentalitate mai bună şi să intrăm cu ideea de a câştiga orice meci cu orice echipă şi mai ales în cupele europene pentru că reprezentăm România. Sper ca Steaua să îşi revină şi să strângă puncte pentru România", a spus Rus.

Laurenţiu Rus se aşteaptă la un meci greu în compania echipei FC Braşov: "Va fi un meci foarte greu, au jucători de valoare, au şi câteva individualităţi. Dinamo a avut probleme cu mai multe echipe, iar anul ăsta am schimbat acest lucru. Un campionat se câştigă întotdeauna cu echipele mici. Orice echipă îşi doreşte să învingă pe Dinamo, pentru că ai parte de mai multă publicitate".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite