Ţălnar vrea să prelungească stagiul din Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Ţălnar
Cornel Ţălnar

La finalul partidei împotriva Coreei de Nord, 2-1, Cornel Ţălnar s-a arătat mulţumit de prestaţia echipei sale. "Ţânţarul" a vorbit şi despre transferurile de la Dinamod ar şi despre şansele de calificare ale României la EURO.

“Un lucru foarte important că am obţinut victoria, un joc foarte bun, mai ales în prima repriză, în primele 20 de minute puteam înscrie de mai multe ori. Felicit echipa, jucătorii au demonstrat că au valoare, meciul ăsta le dă un moral bun. Ne creăm faze de poartă, avem mişcare foarte bună în teren, mobilitate”, a spus Ţălnar la gsptv.

Despre transferuri: “Îl mai avem în vedere pe fundaşul central de la Karlsruhe, domnul Badea a avut discuţii cu el, vom vedea ce se întîmplă. Are 27 de ani şi în ultimii trei ani a jucat aproape toate meciurile. În funcţie de negocieri vom vedea dacă îl luăm sau nu”. Ţălnar s-a referit la croatul Dino Drpic. “Leonardo e un jucător interesant, calităţi bune, a avut două nopţi în care nu a dormit, îl vom mai testa. A venit din Olanda la Viena, apoi la 4 dimineaţa a ajuns în Antalya. La Dinamo nu mai aducem jucători decît după ce îi vedem în 3-4 partide”.

Despre amânarea campionatului: “Ne-a surprins amânarea campionatului, aici e timp destul de bun. Ştiu că în ţară e zăpadă multă, viscol. Aşteptăm decizia de mâine. S-ar putea să mai rămânem câteva zile dacă se amână. Şi băieţii trebuie să suporte, să ne atingem obiectivul”.

Despre grupa pentru calificarea la EURO: “O grupă destul de bună, ne putem califica, sîntem prima favorită după Franţa. E important să ajungem la Euro. Suntem favoriţi, la acelaşi nivel cu Franţa”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite