Dinamo vrea să transfere un bătăuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul David Lopes, ex-jucător la Cordoba, este un fotbalist-problemă: s-a îmbrâncit cu directorul sportiv al fostei sale echipe. Brazilianul de 27 de ani ar fi putut să vină încă de astă-iarnă în „Ştefan cel Mare“, dar şefii formaţiei iberice i-au pus beţe în roate.

Ioan Andone caută fundaşi centrali şi mai departe de Bulgaria. Dacă jucătorii lui ŢSKA Sofia, Pavel Vidanov şi Apostol Popov, sunt aproape „rezolvaţi", brazilianul David Lopes mai aşteaptă.

Fostul jucător al Cordobei este o ţintă mai veche pentru roş-albi. Stoperul de 27 de ani ar fi putut semna încă de astă-iarnă cu gruparea din „Ştefan cel Mare", însă o serie de probleme pe care Lopes le-a întâmpinat în Spania au făcut ca afacerea să nu se concretizeze. De fapt, fundaşul central dorit de „câini" a trecut prin momente de foc.

Brazilianul a sărit la bătaie cu directorul sportiv al Cordobei, pentru că ibericii îi prelungiseră, astă-iarnă, unilateral contractul, deşi el spera să plece liber, încă de atunci. David Lopes a cedat psihic şi l-a luat la înjurături pe Javier Zubilaga, oficialul fostei sale formaţii. Ostilităţile au degenerat atât de mult încât cei doi s-au apropiat ameninţător unul de altul, s-au şi „atins" puţin, dar nu foarte grav.

Lopes vine în românia

Directorul sportiv al Cordobei a şi găsit o răzbunare: i-a transmis antrenorului să nu-l mai folosească pe Lopes în toate meciurile, deşi brazilianul era un om de bază al echipei. Chiar şi aşa, stoperul care a mai jucat şi la FC Porto rămâne o ţintă „viabilă" pentru Dinamo. Jucătorul ar putea semna săptămâna viitoare. Asta dacă nu intervine Steaua.

Viitorul antrenor al roş-albaştrilor, Victor Piţurcă, a rămas şi el impresionat de calităţile lui Lopes şi doreşte să-l transfere pe brazilian în Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite