Dinamo nu bate pe nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a pierdut ieri al patrulea meci amical disputat în stagiul din Austria, contra celor de la Lokomotiv Moscova, scor 0-1, şi până acum roş-albii au înregistrat un egal şi trei înfrângeri.

Cantonamentul din Austria nu a adus nimic bun până acum pentru dinamovişti: relaţiile de joc nu sunt închegate, în apărare greşelile sunt frecvente şi în meciul de ieri, atacul, până acum atuul roş-albilor, a lipsit cu desăvârşire.

„A fost un meci echilibrat, în prima repriză ne-au dominat, în repriza a doua am dominat noi, dar nu a fost în regulă pentru că iar am primit gol din fază fixă, e al cincilea care îl luăm aşa.Tot exersăm şi văd că nu învăţăm. Nu ne-am creat nicio ocazie clară de gol! Oricum, Lokomotiv Moscova este mult înaintea noastră pentru că ei sunt în plin campionat", a explicat Andone.

Problema portarului

În continuare, Dinamo se bazează doar pe Curcă şi pe Bălgrădean. "Câinii" au renunţat la portarul sosit în probe, Marin Skender, în timp ce Lobonţ a fost cedat definitiv la AS Roma. Acum, Andone testează doi goalkeeperi: camerunezul Joslain Leonel Mayebi (23 de ani) şi Kristijan Naumovski (21 ani), portarul naţionalei de tineret a Macedoniei. „Sunt probleme în continuare în apărare. Moţi şi Dragoş Grigore au revenit după accidentări, dar au jucat destul de bine azi. Helder are o întindere şi va lipsi câteva zile", a anunţat „Fălcosul".

Atât Helder cât şi Grigore au greşit la faxa din care Asatiani a înscris singurul gol al partidei. "Câinii" au transferat un fundaş central Ajdin Maksumici (25 de ani) care a urmărit din tribună meciul cu ruşii, dar au renunţat la serviciile atacantului ceh Jan Kadlec.

Dinamo  0
Lokomotiv Moscova  1

Dinamo: Curcă (Bălgrădean 62) - Helder (Homei 44), Moţi, D. Grigore, Pulhac (Scarlatache 65) - N'Doye (C. Munteanu 61), D. Kone (Vranjkovici 75) - Torje (Stănescu 81), An. Cristea, Ad. Cristea (Păun 70) - M. Niculae (Niculescu 78).
Antrenor: Ioan Andone
A marcat: Asatiani (14)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite