Dinamo nu a luat gol de la Bistriţa în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua s-a calificat aseară în finala Cupei României prin golul marcat de Dică la Braşov şi aşteaptă marea rivală pentru o confruntare istorică în ultimul act al competiţiei. Dinamoviştii vor disputa returul cu Gloria pe propriul teren, în această seară de la ora 20:45, dar echipa lui Andone este ca şi calificată după rezultatul meciului tur.

Gruparea din Ştefan cel Mare a cîştigat la Bistriţa cu 2-0 prin golurile marcate de Alexe şi Dănciulescu şi e greu de crezut că oaspeţii de azi pot remonta diferenţa chiar pe terenul "cîinilor". Mai mult, Gloria este angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării şi are un meci decisiv în weekend cu Universitatea Craiova. Ultima victorie a bistriţenilor în Ştefan cel Mare datează din 2007.

Nici statistica din acest sezon nu le dă prea multe speranţe elevilor lui Nae Manea. Gloria şi Dinamo s-au întîlnit de 3 ori în acest campionat şi, deşi bucureştenii au una din cele mai slabe apărări din Liga 1, bistriţenii nu au reuşit să marcheze niciodată. Formaţia din Ştefan cel Mare a cîştigat toate cele 3 confruntări şi de fiecare dată a marcat cel puţin două goluri, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite