Dinamo îşi caută un portar european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezastrul de la Split i-a determinat pe şefii „câinilor“ să se gândească serios la achiziţionarea unui nou goalkeeper. Cei vizaţi sunt Arlauskis şi Coman. După ce Curcă a fost trimis la echipa a doua, „câinii“ au rămas în Naumovski şi Bălgrădean.

Eliminarea din Liga Europa, în urma eşecului cu 0-3 din returul cu Hajduk Split, a scos la suprafaţă cea mai mare problemă a dinamoviştilor: lipsa unui portar de valoare. Astfel că Andone le-a cerut şefilor să facă tot posibilul pentru a umple rapid „gaura" dintre buturi.

Iar Borcea şi Badea şi-au îndreptat privirile spre cele mai logice ţinte ale momentului: Arlauskis, de la Urziceni, şi Coman, liber de contract. Ambii au făcut performanţă în cupele europene. Primul cu Unirea în grupele Ligii Campionilor, în timp ce „Robocop" a făcut minuni în sezonul în care Rapid a ajuns până în sferturile Cupei UEFA.

Favoritul tuturor este lituanianul de 23 de ani. Vârsta, valoarea şi faptul că s-a acomodat deja cu Liga I sunt atuurile lui „Arla". Impasul financiar şi haosul de la nivelul conducerii ialomiţenilor nu pot decât să uşureze misiunea „câinilor" de a-l transfera pe Arlauskis.

Totuşi, cum nici Dinamo nu se „scaldă" într-un buget impresionant, roş-albii aşteaptă ca portarul Urziceniului să rămână liber de contract, ca urmare a restanţelor salariale. Dacă nu se reuşeşte mutarea cu lituanianul, atunci pe fir intră Dani Coman, deja liber de orice angajament. Problema este că fostul internaţional cere un salariu de 300.000 de euro!

Naumovski debutează

Andone va miza, astăzi, în meciul cu Pandurii, pe macedoneanul Naumovski. Oricum, nici el nu este cel mai sigur portar din lume, ceea ce s-a văzut şi în amicalele verii. Curcă a ieşit total din graţiile conducerii tehnice şi va petrece mult timp la Dinamo II. Bălgrădean (22 de ani) rămâne „veşnica" rezervă, în timp ce Dolha încă se recuperează după operaţia la umăr.

Pulhac, ghinionistul

Transferul fundaşului dinamovist la Hercules nu mai pare a fi de actualitate. Pulhac ar fi trebuit să „zboare" vineri spre Spania, însă jucătorul de 26 de ani a făcut deplasarea cu Dinamo la Târgu-Jiu, pentru meciul de diseară cu Pandurii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite