Dinamo de doi lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarii au ieftinit biletele, însă stadionul tot a rămas pe jumătate gol, iar echipa a continuat să joace catastrofal. Oţelul a profitat şi a învins în „Groapă“, ratând şi un penalty . Oţelul rămâne lider. A bătut Steaua etapa trecută, iar Dinamo aseară! Echipa lui Andone a luat doar un punct în ultimele cinci runde şi se pregăteşte de derby-ul cu trupa din Ghencea.

 Omagiu pentru Hîldan, doi lei biletul, totul pentru ca suporterii să vină la stadion. Şi au venit! Nu au umplut arena, dar au fost mai mulţi ca de obicei. Degeaba, însă! Dinamo a arătat la fel de jalnică. Cu o apărare „şvaiţer", care a cedat după 20 de minute. Cuplul de fundaşi centrali Moţi - Scarlatache a gafat din nou, iar arbitrul a dictat destul de uşor penalty. Dolha a liniştit însă toată lumea, apărând lovitura de la 11 de metri executată de Antal. În replică, roş-albii au asediat poarta lui Grahovac, dar, spre deosebire de Andone, Dorinel Munteanu şi-a învăţat elevii să se apere.

În aceste condiţii, golul a venit, însă a fost marcat de oaspeţi. Sălăgean a executat o lovitură liberă din apropierea careului şi mingea a fost deviată de zid în poarta lui Dolha. După pauză, „câinii" au dominat, iar Cătălin Munteanu a egalat cu toată opoziţia lui Sergiu Costin, care a încercat să respingă balonul de pe linie cu mâna! La 1-1, „oţelarii" şi-au păstrat calmul, iar defensiva ridicolă a roş-albilor a arătat de ce. Scarlatache a „dormit", permiţându-i lui Silviu Ilie să marcheze, cu capul, ca-n curtea şcolii. De aici până la final, Dinamo n-a mai legat nicio acţiune, iar Andrei Cristea şi-a vărsat nervii pe Rîpă, căruia i-a aplicat un cot în figură. Cu un om în minus, gazdele au încheiat partida în genunchi! „Câinii" sunt cu moralul la pământ înaintea derby-ului cu Steaua de etapa viitoare.

"Titlul nu e obiectivul nostru. Nu ne putem compara cu Urziceniul, fiindcă avem o echipă tânără."
Dorinel Munteanu antrenor Oţelul Galaţi

Telex

- Omagiu pentru Hîldan. Elevii lui Andone au ieşit de la vestiar purtând tricouri cu numărul 11, în memoria „Unicului Căpitan", decedat la data de 5 octombrie 2000.
- Liviu Ganea s-a accidentat. În minutul 4, dinamovistul a fost nevoit să părăsească terenul. Din câte se pare, atacantul va avea nevoie de o săptămână de repaus, deoarece a suferit o contractură musculară.    
- Borcea, înjurat. Fanii au scandat împotriva acţionarului şi au afişat un banner: „Borcea, toate scaunele goale sunt rezultatul muncii tale". Conducătorul roş-albilor a părăsit loja stadionului după golul de 2-1!
- Andone a acuzat arbitrajul. „Dăm dovadă de individualism. Adrian Cristea parcă joacă singur. Dacă nici cu Steaua nu câştigăm, atunci sezonul este compromis. Arbitrajul a fost dubios. Dacă sunt demis, atunci voi strânge mâna acţionarilor şi voi pleca!", a declarat Ando.
- Niculae: „Mi-e ruşine să ies pe stradă". „E al doilea an consecutiv când ne bate Oţelul acasă. Ca dinamovist, mi-e ruşine să ies pe stradă", a spus atacantul roş-albilor.

Dinamo 1

Dolha - Bordeanu, Moţi, Scarlatache, Rubio (Dănciulescu 81) - Ad. Cristea (M. Niculae 55), C. Munteanu, N'Doye, Torje - Alexe, L. Ganea (An. Cristea 6).
Antrenor: Ioan Andone

Oţelul Galaţi 2

Grahovac - Rîpă, Sîrghi, Sg. Costin, Sălăgean - Antal (Iorga 61), Giurgiu, G. Paraschiv (Pena 80), I. Neagu, S. Ilie (Perendija 83)- Viglianti. Antrenor: Dorinel Munteanu
Goluri: C. Munteanu 71 / Sălăgean 45, S. Ilie 74
Eliminat: An.  Cristea 87
Stadion „Dinamo": 5.000
Arbitru: Cristi Balaj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite