Dinamo acuză Rapid de măsuri discriminatorii şi abuzive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Dinamo consideră că decizia conducătorilor clubului Rapid de a permite accesul suporterilor "alb-roşii" doar până la ora 19.00, la partida de sâmbătă, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, este una discriminatorie şi abuzivă, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"FC Dinamo Bucureşti consideră că măsura luată de FC Rapid de a permite suporterilor echipei noastre accesul în stadion doar până la ora 19.00 este discriminatorie şi abuzivă !

«Suporterilor dinamovişti li s-a rezervat un sector special, la tribuna I (sector B), şi li se permite accesul în stadion doar până la ora 19:00», se arată în comunicatul clubului FC Rapid, postat pe site-ul oficial. FC Dinamo Bucureşti nu poate accepta acestă atitudine lipsită de fair-play a clubului din Giuleşti faţă de susţinătorii echipei noastre şi s-a adresat Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) ca prin observatorul de joc să nu permită punerea în practică a acestei constrângeri. Solicităm, de asemenea, ca unitatea de jandarmi desemnată să asigure măsurile de securitate să solicite clubului gazdă, FC Rapid, să se abţină de la provocarea traditională a suporterilor echipelor oaspete", se arată în comunicatul postat pe siteul oficial al FC Dinamo.

Peste 500 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Rapid - Dinamo, programat sâmbătă, de la ora 20.00, pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, în etapa a XXI-a a Ligii I, potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 va delega un procuror la acest meci, deoarece întâlnirea dintre cele două grupări bucureştene este catalogată ca una cu grad ridicat de risc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite