Fără Borcea, "câinii" au învins campioana! Dinamo - Oţelul Galaţi, scor 2-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo Bucureşti a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii I.

Pentru Dinamo au marcat C. Munteanu '22 şi M. Niculae '80, în timp ce pentru Oţelul a înscris Costin '72.

În minutul 22, Cătălin Munteanu a executat un corner de pe stânga, iar Moţi a înscris cu capul din şase metri în stânga lui Grahovac.

Oţelul a egalat prin Sergiu Costin, în minutul 72, care a înscris de lângă bara din dreapta lui Bălgrădean, după o lovitură liberă executată de Paraschiv.

Marius Niculae a adus victoria în minutul 80 când a marcat cu capul din şase metri în stânga lui Grahovac.

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Grigore, Moţi, Muşat (Ze Diabate '64) - Dorel Stoica (Torje '52), Kone, C. Munteanu, Pătraşcu - Dănciulescu (Ţucudean '77), Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Oţelul: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, Ilie - Neagu (Paraschiv '61), Giurgiu (Viglianti '86) - Antal, Ibeh, Frunză (Buş '57) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Torje '62, Pătraşcu '71 / Perendija '45

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Szekely Zoltan şi Ionel Popa, în timp ce rezervă a fost Claudiu Baboia.

Observatori au fost Marian Salomir şi Eduard Alexandru.

La meci au asistat aproximativ 2000 de spectatori, din care circa 100 de fani gălăţeni.

Galeria dinamovistă a scandat împotriva conducerii, iar unii dintre ei au afişat un banner pe care scris: "Nu ne meritaţi".

Singurul acţionar dinamovist care a urmărit meciul a fost Cornel Dinu, el vizionând partida de la geamul salonului său de la Spitalul de Urgenţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite