Dinamo a greşit recuperarea lui Alexe!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu a mers mai din timp la clinica la care s-au mai recuperat Lobonţ şi Lucian Goian, Alexe a ratat pregătirea de vară, a pierdut locul de titular şi un eventual transfer „afară".

Dinamoviştii s-au trezit cam târziu în privinţa situaţiei medicale a lui Marius Alexe! Talentul din curtea „câinilor" nu a fost chiar ignorat, însă, la un moment dat, oficialii roş-albilor dădeau impresia că au uitat cu totul de el. În urmă cu două luni, internaţionalul de tineret suferea o entorsă la genunchi în partida cu Astra. A doua zi, a efectuat un RMN, aflând că va trebui să stea departe de teren o lună de zile. Totuşi, exista şi o veste bună: nu era nevoie de operaţie.

Astfel că Alexe a intrat pe mâna preparatorilor fizici şi a urmat o anumită medicamentaţie. Totuşi, programul de recuperare nu a dat rezultate, iar perioada de inactivitate a crescut la două luni. Şi Marius tot nu este apt de joc! Din cauza acestor gafe, jucătorul de 20 de ani a ratat complet pregătirea de vară, sub comanda lui Andone, apoi, logic, a pierdut locul de titular, plus un eventual transfer „afară".

În tot acest amalgam de veşti proaste, Alexe a rezolvat o problemă stringentă: şi-a dat BAC-ul. Deşi la un moment dat se credea că ar fi mai bine ca tânărul dinamovist să se opereze, internaţionalul din „Ştefan cel Mare" a fost liniştit de medicii italieni, că nu e cazul, având în vedere că ligamentele nu sunt afectate.

Giovani becali a pus piciorul în prag

Marius a plecat în urmă cu trei zile la clinica de la Roma, la care s-au mai tratat, de grave accidentări, Lobonţ şi Lucian Goian. De fapt, Giovani Becali, impresarul jucătorului, a bătut cu pumnul în masă că Alexe trebuie să meargă de urgenţă în Italia, deoarece în România nu s-a rezolvat nimic cu situaţia sa medicală. Zilele acestea, terapeuţii din „Cizmă" îi vor transmite dinamovistului exact ce tratament trebuie să urmeze şi cât timp va mai sta fără să joace fotbal. Oricum, se preconizează că mai devreme de o lună Alexe nu va fi apt de joc.

4 săptămâni a fost perioada estimată de recuperare a lui Alexe de către şefii dinamovişti.

9 săptămâni au trecut de la accidentarea lui Alexe, dinamovistul urmând să mai stea încă o lună.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite