Dinamo, un butoi de pulbere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Andone a dus echipa pe primul loc, atmosfera din club s-a stricat după ce jucătorii au rămas în urmă cu salariile, iar antrenorul şi-a certat şefii că nu are transferurile dorite. Dinamo „fierbe“ înainte de derby-ul cu Rapid! Fotbaliştii sunt neplătiţi, iar Ando şi acţionarii îşi fac reproşuri reciproc.

Au fost de-ajuns două meciuri mai proaste pentru „câinii" lui Andone pentru ca atmosfera din „Ştefan cel Mare" să devină greu de respirat! Eşecul usturător de la Split şi remiza chinuită cu Pandurii au scos la suprafaţă problemele serioase cu care se confruntă clubul. În primul rând, este vorba despre restanţele salariale către jucători, care, la unii dintre elevii lui Andone, sunt şi de două luni de zile.

Până acum, fotbaliştii au înţeles situaţia, s-au antrenat şi au jucat la capacitate maximă, cu gândul că vor putea fi „depistaţi" de emisari ai cluburilor europene. Cum Dinamo şi-a încheiat parcursul în Liga Europa, va fi şi mai dificil ca roş-albii să intre în atenţia altor formaţii. Jucătorii au primit asigurări că situaţia se va rezolva, mai ales că şi Andone face presiuni pentru ca şefii să-şi respecte obligaţiile.

Şefii, nemulţumiţi de tactica „Fălcosului"

Pe lângă supărările fotbaliştilor, sunt tensiuni mari şi la nivelul băncii tehnice - oficiali! Nemulţumirile lui Ando sunt strict legate de lot. Cum defensiva s-a dovedit a fi cea mai mare bătaie de cap a tehnicianului de 50 de ani, acesta le-a spus conducătorilor şi în public, şi în particular să-i completeze echipa cu jucători de valoare pe posturile pe care le vrea el.

Totuşi, şi şefii au ceva să-i reproşeze antrenorului: schimbările dese de sistem, precum şi reprofilarea unor jucători pe unele posturi pe care nu se potrivesc. Ultimul exemplu? Folosirea lui Liviu Ganea, vârf de meserie, pe bandă! „Mie nu-mi impune nimeni nimic când e vorba de tactică! Altfel, am plecat în secunda doi", a ameninţat „Fălcosul".

Plecarea lui Pulhac, colac de salvare

Fundaşul de 26 de ani a făcut, ieri, un pas uriaş spre semnarea contractului cu Hercules Alicante. Cristi Pulhac a plecat spre Spania, la negocieri. În primă fază, s-a discutat un împrumut pe un an, pe suma de 200.000 de euro. Dacă moldoveanul va confirma, el va fi cedat definitiv la fosta echipă a lui Dănciulescu. Din împrumutul lui Pulhac, şefii pot plăti o parte din restanţele salariale către jucători.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite