Dinamo, suspectată de blat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo şi Pandurii au remizat în tur, scor 1-1
Dinamo şi Pandurii au remizat în tur, scor 1-1

Patronul Timişoarei, Marian Iancu, a insinuat că în partida de astăzi, cu Pandurii, „câinii” vor fi ajutaţi de brigada de arbitri condusă la centru de Istvan Kovacs.

Iancu vede o conspiraţie pe axa Lupescu-Borcea, continuată cu observatorul Nicolae Grigorescu şi cu supervizorul Igna, pentru ca arbitrii să-i ajute pe roş-albi.

Pe cât de mult s-a înăsprit lupta la titlu, pe atât de mari au devenit şi suspiciunile între rivale. După ce în urma meciului Urziceni-Dinamo, 4-4, Iancu a lăsat de înţeles că ialomiţeanul Daniel Tudor a înlesnit golurile dinamoviştilor, patronul Timişoarei a venit pe piaţă cu o nouă variantă: un eventual blat al „câinilor" la partida cu Pandurii. Dar nu cu adversarii, ci cu arbitrii.

Şeful de pe Bega se teme de o conspiraţie pe axa Borcea-Lupescu, pentru ca la acest meci să oficieze Istvan Kovacs, unul dintre protejaţii directorului general de la FRF, conform lui Iancu.

„Puteţi juca 2 solist la Pandurii-Dinamo. Păi, toată schema arbitraj-observatori e făcută pe filiera Lupescu-Borcea. Lupescu e cel care l-a promovat pe Kovacs, sub mandatul lui Nicolae Grigorescu, şef la arbitri în acea vreme. Şi Grigorescu e observator la meciul ăsta. În plus, supervizor a fost delegat Igna, celebrul personaj care s-a întâlnit prin Timişoara cu Borcea", a declarat Marian Iancu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite