Gaz Metan- Dinamo 2-1/ Borcea: "Şovre a dus nesimţirea la maximum"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de Gaz Metan Mediaş. Pentru Gaz Metan au marcat Bawab '35 şi Pârvulescu '90+4, iar pentru Dinamo a înscris Alexe '90+2. Înfrângerea de la Mediaş a produs mulţi nervi în tabăra dinamoviştilor. În timp ce Ioan Andone a spus că încă mai speră la locul trei, recunoscând că echipa sa n-are faţă de campioană, Cristi Borcea a răbufnit la adresa arbitrilor.


„Suntem departe de titlu şi nu meritam victoria. Sper încă la locul trei, noi ne luptăm să terminăm cât mai sus în campionat pentru că nu e tot una să iei Cupa şi să fii pe poziţia a şasea sau să termini pe locul trei, patru. Cred că o să fim pe patru, la final", a spus Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo.

Borcea: „Şovre a dus nesimţirea la maximum"
Oficialul roş-albilor este plin de nervi după ce Dinamo a ratat ultima şansă de a mai spera la titlu. „Nu se poate să fii aşa nesimţit ca tuşierul ăla care ne-a anulat un gol. Şovre a dus nesimţirea la maximum. Puteam să ne batem la campionat. Nu înţeleg cine îl ţine pe Şovre ăsta pentru că la fiecare două etape, face un meci praf. Este a nu ştiu câta oară cînd ne dezavantajează pe noi. Dinamo dacă bătea, devenea prea periculoasă în acest campionat. Jucam pentru titlu în ultima etapă la Timişoara", a spus şi Cristi Borcea, acţionar Dinamo.

Iranianul Taher Bawab a dechis scorul în minutul 35, când a marcat cu capul, după o centrare a lui Eric.

În minutul 58, Liviu Ganea a marcat pentru Dinamo însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Dinamo a egalat în minutrul 90+2, prin şutul lui Alexe de la circa 10 metri.

Victoria formaţiei Gaz Metan Mediaş a fost adusă de Paul Pârvulescu, în minutul 90+4, care a marcat cu un şut la colţul lung.

Gaz Metan Mediaş: 12. Pleşca - 16. R. Zaharia, 3. Trtovaci, 13. Akaki, 8. Buzean - 21. Todea, 15. Hoban - 5. Muntean (6. Bozesan '77), 27. Eric (80. R. Miclea '86), 22 Pârvulescu - 18. Bawab (9. Liţu '71). Antrenor: Cristian Pustai.

Dinamo: 34. Bălgrădean - 18. Bărboianu, 21. D. Grigore, 3. Moţi, 2. Diabate - 22. Torje, 5. Kone (8. Pătraşcu '78), 7. C. Munteanu, 20. Bakaj (9. Ţucudean '54) - 10. Alexe, 19. L. Ganea (25. Dănciulescu '71). Antrenor: Ioan Andone.

Cartonaşe galbene: Todea '43, Zaharia '49, Trtovaci '65, Pleşca '90+1 / Moţi '56, Kone '62, Bărboianu '74, C.Munteanu '90

Arbitri: Istvan Kovacs - Aurel Oniţă, Octavian Şovre - Adrian Comănescu.

Observatori: Anton Heleşteanu, Romeo Pascu.

Supervizor: Alexandru Boc.

La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a urmărit meciul din tribune, el fiind sancţionat cu două etape de suspendare şi 320 de lei penalitate sportivă pentru ieşirea din suprafaţa tehnică la partida cu Oţelul Galaţi, scor 2-2, din etapa a XXIX-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite