Dinamo, pe butuci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo se zbate în sărăcie, dar are pretenţii de echipă mare! Acţionarii i-au fixat lui Liviu Ciobotariu, antrenor plătit cu 1.000 de euro pe lună, drept obiectiv calificarea în grupele Ligii Europa.

Totuşi, Borcea şi Badea n-au efectuat niciun transfer menit să întărească echipa. Formaţia din „Ştefan cel Mare" este singura dintre granzii Capitalei care a început să pregătească noul sezon în formula în care l-a terminat pe precedentul. În plus, fotbaliştii au fost în vacanţă cu buzunarele goale şi îşi aşteaptă şi acum ratele contractuale, care ar fi trebuit să vină cu două-trei luni în urmă. Asta deoarece acţionarii sunt, în primul rând, preocupaţi să plătească datoriile către terţi pentru ca Dinamo să nu fie suspendată din cupele europene. Aceste probleme au la bază o cauză: conturile goale ale clubului!

Se roagă să pice Poli

Şefii n-au decât două soluţii pentru ieşirea din criza actuală. Mai întâi, speră să vândă cât mai repede un jucător, fie Alexe, fie Torje. Apoi, aşteaptă să vadă ce se întâmplă cu Timişoara pentru a afla dacă pot aduce pe cineva, gratis, de acolo. Luchin şi Goga sunt ţintele. Un alt fotbalist fără angajament pe care au pus ochii roş-albii este Janos Szekely, cel care tocmai şi-a reziliat acordul cu Steaua.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite