Dinamo a lansat MultiCard Suporter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BRD-Groupe Societe Generale şi FC Dinamo au lansat MultiCard Suporter, un mijloc de plată care poate fi personalizat cu imagini ale fotbaliştilor preferaţi şi care va permite posesorilor accesul pe stadion prin intermediul tehnologiei contactless.

Cipul cardului poate gestiona un abonament pentru tot sezonul sau un portofel electronic care poate conţine un bilet de acces pe stadion pentru o singură partidă. Preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, consideră că acest card reprezintă o facilitate pentru suporterii formaţiei "alb-roşii": "Fiecare echipă îşi doreşte să îşi aducă suporterii cât mai aproape. Acest proiect este o facilitate în plus pentru ei şi ne apropie mai mult de ceea ce înseamnă relaţia club-suporteri într-un fotbal civilizat. Urmează să dezvoltăm şi alte facilităţi adiacente acestui card, cum ar fi un program de reduceri de care să beneficieze posesorii lui".
Jucătorii Gabriel Torje şi Liviu Ganea, antrenorul Ioan Andone şi preşedintele FC Dinamo, Nicolae Badea, au primit câte un card personalizat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite