Dinamo, învinsă de Karpatî Lvov cu scorul de 2-0, într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă marţi, cu scorul de 2-0, de formaţia ucraineană Karpatîi Lvov (locul 13 în prima ligă), în al treilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Golurile echipei ucrainene a fost înscrise de Lucas, în minutele 68 şi 81. Fundaşul Cosmin Moţi a fost eliminat în minutul 77 al partidei, după ce a primit cel de-al doilea cartonaş galben. În repriza secundă, la echipa ucraineană a evoluat şi atacantul brazilian Eric de Oliveira, care a jucat în trecut la Gaz Metan Mediaş. Eric a fost cel care i-a pasat spaniolului Lucas la ambele goluri înscrise de Karpatîi Lvov.


Formaţia bucureşteană a început jocul în următoarea formulă: Naumovski - Rus, Scarlatache, Moţi, Pulhac - Curtean, D. Stoica, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, Ţucudean. Au mai evoluat: Liviu Ganea, Tameş, Pătraşcu, Bakaj, Strătilă şi Cosmin Matei.

În primele două meciuri amicale din Antalya, Dinamo a remizat, scor 1-1, cu echipa austriacă SV Ried, şi a fost învinsă de formaţia kazahă FK Taraz, scor 0-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite