Dinamo - Petrolul Ploieşti 1-3. Liviu Ciobotariu: "Un dezastru! Mă gândesc la demisie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zerka
Zerka

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), de echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, la finalul căruia spectatorii de la tribuna a doua au cerut demisia tehnicianului Liviu Ciobotariu. Ion Marin şi Ionuţ Badea sunt posibili înocutori pentru Ciobi.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Hamza '59, Opriţa '69 şi Boudjemaa '90+2. Pentru Dinamo a înscris Marius Niculae, în minutul 90+5.

0-1: Hamza primeşte o minge cu spatele la poartă la 12 metri, o preia şi înscrie din foarfecă în dreapta lui Bălgrădean.

0-2: Opriţa îl găseşte demarcat pe stânga pe Boudjemaa, care întoarce în careu la Opriţa, acesta înscriind din şapte metri.

0-3: Boudjemaa stabileşte scorul final cu un şut de la peste 35 de metri.

1-3: Centrare Ţucudean de pe stânga, iar Marius Niculae trimite mingea în plasă, din şapte metri.

Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Luchin, Grigore, Pulhac (Ţucudean '67) - Rus, Kone, Munteanu, Curtean - Niculae, Platini (Dănciulescu '46). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Petrolul Ploieşti: Hamutovski - Străuţ, Linares, Bikana, Maxim - Mustivar, Negru (Ben Djemia '77) - Opriţa, Boudjemaa, Hamza (Buhuşi '72) - Zerka (Osiako '46). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Rus '55, Kone '77 / Hamutovski '89

Arbitri: Paul Unimatan (central) - Andrei Constantinescu, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Lucian Rusandu (rezervă)

Observatori: Paul Mincu, Dan Berbecaru.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, între care şi 500 de fani ploieşteni. La finalul partidei, în momentul în care au ieşit de pe teren, jucătorii au fost înjuraţi, iar spectatorii de la tribuna a doua au strigat "Demisia" la adresa lui Ciobotariu, acesta din urmă dând din cap afirmativ.

"N-are rost să găsim o scuză. Fotbalul te pedepseşte în momentul în care nu reuşeşti să marchezi din trei ocazii clare la 0-0. A fost a treia înfrângere pe teren propriu, un dezastru. Toată lumea e supărată. Nu ştiu dacă îmi voi da demisia sau nu. O să discut şi eu cu conducerea, să vedem ce e de făcut în continuare", a declarat antrenorul lui Dinamo la DigiSport Special.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite