Dinamo nu poate conta pe cinci jucători în jocul cu Sportul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo * Foto: Marian Vilău
Dinamo * Foto: Marian Vilău

Antrenorul formaţiei FC Dinamo, Liviu Ciobotariu, se confruntă cu probleme de lot în vederea partidei cu Sportul Studenţesc, trei jucători fiind opriţi de la antrenamente din cauza unor probleme medicale, iar alţi doi sunt suspendaţi.

Portarul Cristian Bălgrădean, diagnosticat cu entorsă de gradul I la glezna dreaptă, fundaşul Dragoş Grigore, cu o contuzie, şi Djakaridja Kone, cu o contractură musculară, nu au participat la prima şedinţă de pregătire din această săptămână, fiind incerţi pentru partida cu Sportul Studenţesc, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FC Dinamo. Pentru următorul joc în Liga I, antrenorul Liviu Ciobotariu nu va putea conta pe Laurenţiu Rus şi Cosmin Matei, suspendaţi după meciul cu Pandurii Târgu Jiu. În altă ordine de idei, mijlocaşul Alexandru Curtean şi-a reluat antrenamentele la parametri normali după investigaţiile medicale efectuate în ultimele zile la clinici specializate.

Partida Dinamo - Sportul Studenţesc, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30, pe Stadionul Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite