„Câinii“ au făcut spectacol cu echipa de judeţ FC Râşnov FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a câştigat cel de-al doilea amical al anului, băieţii lui Cornel Ţălnar învingând, astăzi, divizionara judeţeană FC Râşnov, scor 5-1 (3-0).

După ce ieri s-au făcut de răs în faţa echipei din liga a treia, Unirea Tărlungeni, „câinii roşii" au defilat în această dimineaţă în faţa celor de la Râşnov.

În prezenţa a circa 500 de spectatori, dinamoviştii au controlat partida şi conduceau încă din minutul 20, cu 3-0, după golurile marcate de Marius Niculae (min. 2 şi 20) şi Claudiu Niculescu (min. 8).

Omul meciului a fost Georgian Păun, care a marcat un gol de senzaţie, de la 16 metri, direct în vinclul porţii adverse.

image

Golul de onoare al gazdelor a fost marcat din penalty, în urma unui fault al lui Dragoş Grigore. Cosmin Moţi a închis tabela la 5-1, reluând în plasă în urma unui corner.

De notat că directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Ganea, a pierdut pariul pe care l-a pus cu un suporter braşovean, la penalty-ul formaţiei din Râşnov. Întrucât gazdele au transformat lovitura de pedeapsă, Ganea şi-a achitat datoria şi i-a oferit suporterului o hârtie de 10 lei, cu autograf.

Dinamo a încheiat cantonamentul din Poiana Braşov, „alb-roşii" urmând să revină mâine în Bucureşti.

image

Iată echipa de start a lui Dinamo:

Matache - Molinero, Grigore, Goian, Crăciun - Torje, Rus, Daminuţă, Alexe - Niculescu, Niculae

Dinamo în repriza a II-a:

Curcă - Scarlatache, Grigore, Moţi, Diabate - Păun, Rus, Alexe, Pulhac - L. Ganea, An. Cristea

image

Sunt mulţumit. Nu de aceste două meciuri, ci de pregătire în general. Urmează turneul din Antalya, unde vom pleca cu 25 de jucători. Mergem acum în Bucureşti pentru a centraliza datele cantonamentului.

Sperăm ca această perioadă să ne prindă foarte bine, pentru a remedia situaţia din clasament", a declarat antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite