Dinu: "Vaslui este o echipă completă faţă de Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Administratorul delegat a comentat remiza cu FC Vaslui, 1-1. Oficialul dinamovist a anunţat că rezultatul este echitabil, în condiţiile în care Vaslui este o echipă superioară celei din "Ştefan cel Mare".

"Vasluiul are la ora actuală una dintre cele mai bune echipe din campionat, poate în primele trei. Am fost egali cu Vasluiul la ocazii: 3-3. E adevărat că pe final Dinamo, cu puţină şansă, putea să câştige. Au avut şi cei de la Vaslui ocazii, dar nu singuri cu portarul, cum am avut noi. Oricum, Vaslui este o echipă completă faţă de Dinamo, noi aveam două-trei posturi deficitare. Aşa cum a decurs jocul, rezultatul este echitabil", a spus Cornel Dinu la Sport.ro.

"Procurorul" a explicat şi de ce Dinamo nu a terminat turul în fruntea clasamentului: "S-au pierdut nepermis cinci sau şase puncte acasă, cu echipe  modeste. Şi a mai fost ceva ce nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria lui Dinamo, am fost constant dezavantajaţi de arbitri, în sepcial de cei români", a explicat "Mister".

Dinu a comentat şi faptul că Adrian Cristea şi Cristi Pulhac vor să părăsească Dinamo: “Ca să pleci, trebuie să te ceară cineva”, a încheiat Dinu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite