Video Cupa României sau nimic pentru Dinamo şi Rapid! Marius Niculae e incert

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Niculae
Marius Niculae

Dinamoviştii şi rapidiştii vor încerca să se reinventeze după ultimul meci oficial al sezonului, când mulţi jucători vor fi puşi pe liber sau vor pleca din Giuleşti şi Ştefan cel Mare.Finala Cupei de la ora 21.00, pe PRO TV.

UPDATE Marius Niculae ar putea absenta de la acest meci, lucru dezvăluit de selecţionerul Victor Piţurcă: "Nu ştiu dacă Marius Niculae va juca în acestă seară. Este accidentat. O văd pe Rapid ca fiind uşor favorită".

Rapid joacă finala Cupei României cu Dinamo pe Arena Naţională, iar acest meci este al cincilea pentru giuleşteni pe aceast stadion. Interesant este faptul că trupa lui Răzvan Lucescu n-a câştigat niciunul din cele patru partide jucate până acum. A pierdut trei în Liga Europa, cu PSV, Hapoel şi Legia şi a remizat cu Steaua, în campionat.

Urmăreşte mai jos  atmosfera pe care au creat-o fanii Rapidului la meciul cu PSV Eindhoven.

În total, roş-albii vor renunţa la opt fotbalişti, printre ei fiind nume cu greutate în „Ştefan cel Mare". Lista este aproape finalizată şi decizia finală se va lua după finala Cupei, dar mai ales în funcţie de păstrarea sau nu a actualului staff tehnic. În pericol se află simbolul „câinilor", Ionel Dănciulescu. Atacantul mai are contract încă un an alături de roş-albi, însă Bonetti îl vrea plecat acuzându-l că e „blatist" şi că nu mai poate ajuta echipa, mai ales că are deja 35 de ani.

Apoi, colegul său din ofensivă Marius Niculae e tentat să dea curs unei oferte bănoase din Asia. Motivul? „Săgeată" a împlinit 31 de ani, a devenit şi tată şi se gândeşte la viitorul familiei, iar un contract de doi - trei ani într-o ţară exotică i-ar asigura un trai liniştit.

Dinamo a câştigat un meci pe Arena Naţională, cel cu Gaz Metan Mediaş din campionat. Vezi mai jos imagini cu suporterii de la acel meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite