Dinamo: Kone a întârziat la pregătirea echipei din cauza impresarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kone va ajunge mâine în cantonamentul de la Poiana Braşov
Kone va ajunge mâine în cantonamentul de la Poiana Braşov

Mijlocaşul dinamovist Djakaridja Kone a declarat că nu a efectuat vizita medicală şi a întârziat la pregătirea echipei, ceea ce a atras sancţionarea sa şi punerea pe lista de transferuri, din cauza unor neînţelegeri cu impresarii săi din Israel.

"Dinamo nu are nici o datorie faţă de mine, nu ştiu de unde a apărut informaţia că între mine şi club ar fi o problemă financiară! M-am confruntat cu câteva neînţelegeri cu impresarii mei din Israel, nimic altceva. Am greşit când nu m-am prezentat la programul echipei, însă trebuie să merg mai departe. Ştiu că voi suportă consecinţele Regulamentului Intern pentru aceste absenţe, e normal! Îmi cer scuze faţă de antrenori, jucători, conducători, suporteri şi mă voi prezenţa la programul echipei, la Poiana Braşov. Programul meu de pregătire la Dinamo nu trebuie să fie afectat în nici un fel de litigiile cu impresarii din Israel!", a declarat Kone pentru site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, a anunţat, vineri, că mijlocaşul Djakaridja Kone a fost trimis la echipa a doua a clubului şi a fost trecut pe lista de transferuri, din cauza faptului că a lipsit de la vizita medicală şi nu a plecat cu echipa în cantonament.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite