Liga Europa - Nioplias: "E riscant să jucăm la egal cu Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikos Nioplias
Nikos Nioplias

Tehnicianul lui Panathinaikos, Nikos Nioplias, a declarat, marţi, în preziua partidei cu Dinamo, din ultima etapă a Grupei F a Ligii Europa, că nu ia în calcul decât o victorie în disputa de la Atena, deşi echipa sa merge în 16-imile competiţiei şi în cazul unei remize, informează site-ul UEFA.

"Nu putem să jucăm la egal, întrucât este riscant. Trebuie să intrăm în teren încrezători în propriile forţe şi să facem tot posibilul să obţinem cele trei puncte. Adversarul nostru se descurcă bine în meciurile din deplasare, dar a luat cinci goluri la Istanbul, în confruntarea cu Galatasaray. Dinamo practică un fotbal italienesc, este o echipă solidă, însă noi avem avantajul terenului propriu", a spus noul antrenor al grupării din capitala Greciei.

Partida Panathinaikos-Dinamo, din cadrul ultimei etape a Grupei F a Ligii Europa, se va disputa miercuri, de la ora 20:00.

După cinci runde, grecii se află pe 2, cu 9 puncte, în timp ce Dinamo e pe 3, cu 6 puncte. În cazul unui succes cu minim două goluri marcate, Dinamo va continua în competiţia europeană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite