Lăcătuş: "Cu Dinamo jucăm pentru cupele europene!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Antrenorul grupării FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat că meciul cu Dinamo este important pentru echipa sa, care trebuie să plece neînvinsă din această deplasare dacă vrea să se apropie de îndeplinirea obiectivului, participarea în cupele europene.

"Meciul cu Dinamo nu este dificil, vom încerca să scoatem maximum, însă nu este uşor să joci contra acestei echipe. Dinamo rămâne Dinamo, o formaţie cu jucători valoroşi şi care trebuie luată în seamă, fiindcă rămâne periculoasă, indiferent de situaţie. Un eventual eşec ar însemna ruperea de plutonul fruntaş şi nimic mai mult, poate gânduri mai puţin bune de sărbători. O înfrângere nu înseamnă neapărat îndepărtarea de obiectiv, rămân şanse mari în continuare", a spus Marius Lăcătuş la conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu Dinamo.

Tehncianul a afirmat că nu are de luat nicio revanşă în urma meciului Dinamo-Steaua, scor 2-1, din etapa a 33-a, ediţia 2007-2008, eşec din cauza căruia roş-albaştrii au pierdut titlul la un singur punct diferenţă de CFR Cluj: "Nu sunt un om războinic, nu caut răzbunare. Sunt paşnic şi încerc să scot maximum de la fiecare meci, indiferent de adversar. Dorim să terminăm turul cu un rezultat bun, care să ne menţină în lupta pentru o cupă europeană. Trebuie să ne menţinem aproape de cei din fruntea clasamentului şi putem rămâne sus doar cu un rezultat pozitiv care va depinde de concentrare, de dăruire şi de atitudinea jucătorilor".

Lăcătuş a comentat şi afirmaţiile lui Adrian Porumboiu, care i-a avertizat pe jucători că nu va mai investi niciun ban la club în cazul unui eşec contra echipei Dinamo: "Băieţii nu trebuie să joace nici pentru mine, nici pentru domnul Porumboiu, ci pentru ei, bani şi familiile lor. Nu există nicio presiune înaintea acestui joc, afirmaţia domnului Porumboiu nu a creat nicio reacţie negativă, mai degrabă aceasta ar fi un lucru mobilizator. Cred că moş Crăciun rămâne domnul Porumboiu. Depinde de jucători dacă doresc ca acesta să vină cu daruri".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite