Dina nu a mai făcut deplasarea cu Universitatea Craiova în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Mihai Dina, care nu a mai făcut deplasarea cu lotul Universităţii Craiova în turneul de pregătire de la Belek, a declarat, sâmbătă, că va avea o discuţie cu finanţatorul Adrian Mititelu, pentru a afla care este situaţia sa.

Chiar dacă a fost anunţat că face parte din lotul pentru Turcia, Mihai Dina a fost lăsat acasă în ultimul moment de antrenorul Nicolo Napoli. Dina se află pe lista antrenorului Mircea Rednic, pentru un transfer la Kazan Lankaran, dar discuţiile au intrat în impas în ultima săptămână.

Atacantul de 26 de ani se antrenează sub comanda lui Gheorghiţă Geolgău la echipa a doua a Universităţii şi speră ca până la începutul săptămânii viitoare să se rezolve situaţia sa. "Nici eu nu ştiu ce să mai cred. Ba că plec, ba că rămân. Săptămâna trecută am revenit de la Govora pentru două zile, după care am fost trimis din nou la echipă. Acum eram pregătit să plec în Antalya şi în ultimul moment am fost înştiinţat să rămân acasă cu echipa secundă. Vreau şi eu să se clarifice această situaţie, pentru că nu-mi convine, pierd perioada de pregătire, care este foarte importantă. Dacă până luni, cel târziu marţi nu voi afla exact care va fi soarta mea, voi merge să am o discuţie cu domnul Mititelu, pentru a clarifica lucrurile", a declarat Dina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite