Dilemă de un milion de euro pentru Porumboiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

William Gerlem îi dă mari bătăi de cap lui Adrian Porumboiu. Mijlocaşul brazilian a fost exclus din lotul lui FC Vaslui după o ceartă cu antrenorul Viorel Hizo, iar finanţatorul moldovenilor nu ştie cum să rezolve situaţia jucătorului, fără să iasă în pierdere.

Pentru Porumboiu, cel mai bine ar fi ca Hizo să-l ierte pe Gerlem şi să-l reprimească în lot, însă această variantă este aproape imposibilă! Conflictul dintre antrenor şi jucător a apărut în timpul unui meci amical pe care moldovenii l-au câştigat cu 4-1 în faţa uzbecilor de la Shurtan Guzar, în cantonamentul din Antalya. În minutul 80 al jocului, "Dulăul" s-a enervat că sud-americanul a pierdut un balon şi a decis să-l înlocuiască, deşi acesta abia fusese introdus în teren.  Mijlocaşul a răbufnit şi l-a înjurat pe Hizo, iar ulterior a fost dat afară de antrenor. O zi mai târziu, Gerlem a continuat războiul cu tehnicianul: "M-a şicanat tot timpul, nu pot să-l respect. Pentru mine e zero barat. E un om de nimic şi nu înţeleg cum un club ca FC Vaslui poate avea un asemena antrenor".

Porumboiu e conştient că brazilianul nu mai poate juca sub comanda lui Hizo. Totuşi, patronul nici nu poate să-l vândă pe fotbalistul de 27 de ani pentru că, aflată în litigiu cu Ljubinkovici, formaţia vasluiană are interdicţie la transferuri! "Nu ştim ce să facem cu Gerlem, dar e clar că pentru el nu mai există cale de împăcare cu antrenorul. Nu-l putem vinde şi nici nu-l putem lăsa liber de contract. Cum să-i dăm drumul? Şi cu milionul de euro pe care l-am plătit pe el ce se întâmplă? Nu putem lăsa liber orice jucător care înjură antrenorul", a declarat Porumboiu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite