Dică a înscris la debut pentru CS Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Nicolae Dică a debutat cu gol la noua sa echipă, CS Mioveni, în cadrul unui triunghiular desfăşurat, sâmbătă, la Slatina, alături de echipa gazdă ALRO şi de CSM Râmnicu Vâlcea.

Dică a marcat primul gol al echipei CS Mioveni în partida cu CSM Râmnicu Vâlcea, câştigată cu scorul de 2-0, a doua reuşită fiind semnată de Enache.

"Sînt fericit că am fost primit cu căldură la Slatina, înseamnă că am făcut ceva pentru fotbalul românesc. Cu încă 5-6 jucători, CS Mioveni poate avea rezultate bune în campionatul viitor", a spus Nicolae Dică.

Triungiularul de la Slatina a fost cîştigat de echipa ALRO, care a învins, cu 1-0, pe CSM Râmnicu Vâlcea (gol Creţu) şi cu 1-0 pe CS Mioveni (gol Sergiu Popescu). Fiecare echipă a jucat câte două reprize a 45 de minute, întîlnind adversari diferiţi în fiecare repriză.

Pentru CS Mioveni acestea au fost primele meciuri de verificare ale verii, echipa antrenată de Ionuţ Popa reluându-şi pregătirea de două săptămâni. CS Mioveni va efectua, în următoarele două săptămâni, un stagiu de pregătire la Sinaia, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite