Dică, golgheter pe gratis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul revenit în această iarnă în Ghencea a reuşit trei goluri în acest retur, tot atâtea câte a dat şi cel mai bun marcator, Maicon. Totuşi, el face muncă benevolă la Steaua, din cauza unei datorii faţă de Becali.

Nicolae Dică (foto) a reuşit o „dublă" în victoria de duminică a Stelei cu Gloria (3-1), dar nici măcar aşa n-a putut să-l îmbuneze pe Gigi Becali. Soarta vârfului de 30 de ani este deja pecetluită, iar el va părăsi mai mult ca sigur gruparea din Ghencea la finele actualei stagiuni. „I-a fost tare greu să dea gol. Mari goluri a dat şi Dică, mai ales al doilea. A pus latul, asta a făcut. Dar gata, nu mai zic de el, acum îl laud, ce pot să-i mai zic", a comentat, ironic, patronul roş-albaştrilor.

Mai mult de atât, „Dicanio" nu va primi niciun ban pentru perioada de şase luni în care a jucat în Ghencea. Fostul număr 10 al Stelei are probleme care datează din prima sa perioadă la gruparea patronată de Becali. Atunci, jucătorul a împrumutat de la finanţator 200.000 de euro, dar nu a returnat decât 70.000 de euro din suma totală, iar în 2008 a plecat la Catania, după o ceartă cu Gigi. Astfel, el a revenit în acest retur pentru a-şi plăti ­restanţele faţă de latifundiar.

A refuzat Astra

Mai puţin cunoscut este faptul că Nicolae Dică a fost dorit de Ioan Niculae la Astra în iarnă, acesta oferindu-i un contract mai avantajos decât condiţiile pe care le are golgheterul roş-albaştrilor în Ghencea. Atunci, atacantul a preferat să aleagă Steaua pentru expunerea de care beneficiază aici, în speranţa că va prinde un contract avantajos în străinătate la vară. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite