„Diavolii“ vând toate biletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au avut doar 6.800 de fani în tribune la meciul cu Benfica, gălăţenii vor juca cu stadionul arhiplin împotriva „diavolilor“ lui Alex Ferguson.

Meciul de marţi cu Manchester United este o adevărată mină de aur pentru campioana Oţelul. Gălăţenii au vândut până acum circa 43.000 din cele 55.000 de bilete disponibile. Nu doar românii sunt interesaţi să-i vadă la lucru pe elevii lui Alex Ferguson, ci şi fanii lui Manchester din Anglia şi din restul Europei. Astfel, englezii vor avea 10.000 de susţinători la Bucureşti!

14 autocare pe ruta Galaţi - Bucureşti

„Am fost puţin surprinşi de acest număr fabulos", a mărturisit directorul general adjunct al clubului, Ilie Hagioglu. De câteva zile, fanii Oţelului îşi pot achiziţiona tichete şi de la casele stadionului din Galaţi, unde sunt încă disponibile 2.500 de bilete. Fanii din oraşul campioanei pot beneficia şi de transport gratuit, clubul urmând să le pună la dispoziţie 14 autocare. Comercializarea biletelor va continua şi în ziua meciului, până la ora 13.30. Spre deosebire de întâlnirea cu Benfica, de această dată fanii care vor veni pe „Arena Naţională" vor avea posibilitatea să-şi achiziţioneze şi tricouri sau alte echipamente personalizate cu sigla Oţelului. 

De altfel, astăzi va fi inaugurat şi fan-clubul oficial al campioanei, creat după modelul fan-clubului echipei naţionale. Contra unei taxe de 90 de lei pe an, fanii vor beneficia de o reducere de 10% la orice produs cumpărat de la magazinul Oţelului, inclusiv bilete sau abonamente, plus discounturi la o întreagă reţea de restaurante şi magazine partenere ale clubului.

Dacă se vor vinde toate biletele pentru confruntarea cu Manchester, gălăţenii ar obţine 600.000 de euro, ceea ce înseamnă a opta parte din bugetul pe un an al clubului de la Dunăre. „E clar că interesul mare e dat de numele adversarei, Manchester United. Nu se mai poate repeta povestea de la meciul cu Benfica, când se anunţau vânzări de spuneai că nu mai încăpem în stadion, dar apoi am dat mâna între noi toţi cei prezenţi", a glumit directorul general Marius Stan.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite